Oldal kiválasztása

Idén 2 versenyt rendezett itthon a sport, illetve a VB-n is az eddigi legjobb eredményeket értük el férfi szakágban.

Áprilisban először került megrendezésre a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen az országos freestyle foci bajnokság! Az év eleji trófeát Szabados Ádám nyerte meg, aki egyben világrekord tartó is 2013-ból. A 2. és 3. helyet az Első Magyar Freestyle Foci SE tagjai Tarcsi Bálint (Valentino) és Hajagos Máté szerezte meg, míg a 4. helyet Lábas Ferenc lett.

Időközben a prágai Nyílt VB-n a Superball-on Kvárta Mátyás jutott a battle-ban legtovább, ahol az orosz bajnok tudta csak megállítani. Karászi Roland a Challange-ben a legjobb 5 között a 4. helyen végzett, ami az eddigi legjobb eredménye mind neki, mind a magyar sportnak ebben az ágban.

Összesen 10-en voltak kint a prágai VB-n.

Az év végén novemberben került megrendezésre a 2. NKE-n rendezett Országos Freestyle Foci Bajnokság, mely nevezői szinten az elmúlt 3 évben a leglátogatottabb volt. Ez volt az első bajnokság, melyet az F3 nemzetközi szövetség a nyilvántartásba vett, és világbajnoki pontokat osztott rajta.

Az első hely Hajagos Máté-ra szállt vissza a kupa 2013 után, így már kétszeres országos bajnokról beszélhetünk személyében! A második helyet Szabados Ádám szerezte meg, míg a 3. 4. helyet pedig az Első Magyar Freestyle Foci SE 2 tagja Mészáros Tamás (Tomso) és Lipták Zoltán (Lippi) szerezte meg.

Összesítésben a VB ranglistán a 2015-ös évben Hajagos Máté 21., Szabados Ádám 27., Mészáros Tamás 34., Lipták Zoltán 35. helyen zárt a több, mint 2000 freestylert számláló listában.

Gratulálunk mindenkinek a Freestyle Foci csapata nevében is, kívánunk 2016-ra hasonló, illetve jobb sikereket!123