Oldal kiválasztása

Áruvisszaküldés

Áruvisszaküldés

Amennyiben bármilyen okból elégedetlen a vásárolt termék(ek)kel, 14 napon belül visszaküldheti. A kézhezvételtől számított 14 napon belül postára adott, eredeti állapotában visszaküldött terméket visszavesszük, annak értékében a *készlettől függően, méret cserét, pénzvisszafizetést, vagy levásárolható utalványt biztosítunk.

A visszaküldéshez kérjük kövesse az alábbi egyszerű lépéseket

A csomagjában küldött űrlapot figyelmesen töltse ki. (Amennyiben nem tartalmaz csomagja áruvisszaküldési lapot, erre a linkre kattintva le tudja tölteni.) Ügyeljen a rendelésszám megadására, amelyet a rendelés visszaigazoló e-mail üzenet fejlécében talál. Nagyon fontos, hogy az áruvisszaküldési űrlapot a visszaküldött csomaggal együtt juttassa vissza hozzánk, megkönnyítve számunkra a gyorsabb feldolgozást.

Kérjük győződjön meg arról, hogy a visszaküldendő termék(ek) megfelelnek-e a visszaküldési feltételeknek.

A terméke(ke)t gondosan csomagolja vissza és küldje el a fent megjelölt termékvisszaküldési címre. Tartsa meg a visszaküldött csomag követési számát, hogy a csomagja biztosan elérjen hozzánk. A meg nem érkezett csomagokért felelősséget nem vállalunk.

A termék(ek) visszaküldése és szállítási költsége minden esetben a vevő felelőssége. A visszáru postaköltségét a freestylefoci.hu kizárólag sérült vagy tévesen küldött áru esetén állja.

Amint a visszáru megérkezik, a termék(ek)et megvizsgáljuk, hogy ugyanolyan állapotban van(nak)-e, mint kiszállításkor, és amennyiben a termék megfelel a kritériumoknak, megkezdjük a visszaküldés feldolgozását, e-mailben értesítjük, illetve az eredeti fizetési módon visszatérítjük az összeget 14 napon belül. További információkért vagy segítségért kérjük látogasson el az freestylefoci.hu honlapunkra, vagy írjon nekünk az shop@freestylefoci.hu e-mailcímre.

Áruvisszavétel feltételei

Lipták Zoltán kisadózó fenntartja a jogot a visszáru elutasítására, amennyiben az alábbi feltételeknek nem felel meg:

Rendelkezik az eredeti címkékkel, tartozékokkal

A termék használatlan, sérülésmentes és mosatlan

A visszáru nem foltos és nem szennyezett

A csomag a kézhezvételtől számított 14 napon belül feladásra került

Termékvisszaküldési cím

Lipták Zoltán kisadózó
freestylefoci.hu