Oldal kiválasztása

Battle-X-Zone, az új őrület

A Battle-X-Zone körülbelül 2 hete kezdte meg működését, de máris hatalmas népszerűségnek örvend a freestylerek köreiben. Az oldal lényege, hogy otthonról, az internet segítségével tulajdonképpen bárkit kihívhatunk egy párbajra. Egy maximum 35 másodperces vágatlan videót kell feltölteni az oldalra, ami véletlenszerűen összepárosít minket valakivel, és már indulhat is a verseny! A győztest az internet népe hozza szavazással, és egy beágyazott Facebook felület segítségével kommentálhatjuk is a látottakat.

 A szavazás általában 11 szavazatig tart, mely eldönti, hogy ki is nyeri meg az adott párharcot, eközben a pártatlan döntés érdekében a szavazatok nem látszódnak, csak az, hogy még hány ember tud leadni voksot. Máté és Lippi is kipróbálta már az oldalt, bár ugyan elsőre ezzel senki nem lesz világbajnok, de önmagatok fejlődése érdekében kíváló szórakozás.

www.battle-x-zone.com/battles/60

www.battle-x-zone.com/battles/61

111222

A rendszer a sikeresen megvívott párbajok alapján rangsorba állítja az embereket, azonban azt, hogy ez milyen előnyökkel jár majd a későbbiekben, egyelőre csak a szervezők tudják. Ha kedvet kaptatok, próbáljátok ki ti is, egy egyszerű regisztrációt követően már meg is kezdhetitek a menetelést a lista teteje felé!

www.battle-x-zone.com