Oldal kiválasztása

Szállítási információk

Csomagok kiszállítása

A Webáruházunk keresztül kapott megrendeléseket Magyarország területén belül tudjuk csak kézbesíteni a DPD futárszolgálattal. Amennyiben más országból kívánsz rendelést leadni, kérlek keress fel minket a shop@freestylefoci.hu email címen. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 08:00–17:00 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a most megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését. A megrendelést követően a szállító cég egyeztethet időpontot a megrendelővel a szállítás várható időpontjáról. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terhelhetjük!

Standard szállítási idő:

MAGYARORSZÁG DPD: 3–7 munkanap (a csomag feladásától számítva)*

*Felhívjuk a figyelmet arra, hogy előrendelt termék esetén a kiszállítás maximum 15 munkanap.

Cserével, visszaküldéssel és egyéb kérdéssel, kérjük továbbra is forduljanak bizalommal a shop ügyfélszolgálatához, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Amennyiben az Ön címe egybeesik az egyik aktuális fellépési helyszínünkkel, úgy Önt telefonon értesítve a csapat egyik tagja fogja kiszállítani a terméket.

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

Házhoz szállítás díjszabása:

A belföldi szállítási díj: 1290 Ft

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatban!

Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.