2017/18 BL

2017/2018 Bajnokok Ligája szezonja eleinte unalmasan indult, és mégis az egyik legfontosabb és legerősebb rekord dőlt meg ebben a szezonban.

ISMERD MEG A TÖRTÉNELMET!

A 2017-ben indult BL szezon címvédője a Real Madrid volt, amely már kétszer egymás után elnyerte a legrangosabb trófeát a francia legendával Zidane irányításával. Ez korábban csak az AC Milannak sikerült, így a kérdés adott volt, vajon harmadjára is sikerül?
Az azévi bajnok az OTP Bank Ligában óriási csoda folytán a Honvéd együttese lett, amely sajnos az első körben sem tudott továbbjutni, így magyar csapat nélkül indult meg a torna.

A labda a "thunderstorm" nevet kapta, amit magyarul nehéz ugyanilyen jól átadni, ezért cikkíróként "villámcsapás" labdának fogom hívni, mivel a labda összes csillagját egy erős villámfény ragyogja be. A labda színét továbbá a Real Madrid idegenbeli meze inspirálta a készítők elmondása alapján.

A csoportkört tekintve a kiesők közt láthattuk az előző évek egyik döntősét a matracosokat (Atletico Madrid), de a címvédő Real és csak második helyen jutott tovább a kieséses szakaszba, akiknek így rögtön a Neymarral és Mbappeval erősített PSG-vel kellett szembenézniük.

Érdekelne mobil focilabda kiállításunk?

ELÉRHETŐSÉGÜNK
Küldj nekünk üzenetet!
Kapcsolat fül