2019/20 BL

2019/2020 Bajnokok Ligája szezonját egy világméretű járvány formálta át olyannyira, hogy a stadionokból eltűntek a labda hivatalos festését adó szurkolók sziluettjei is.

ISMERD MEG A TÖRTÉNELMET!

A labda minimális, ugyanakkor fontos változtatáson esett át. Megmaradt a háromcsíkos gyártó a kifordított festésnél, azaz a csillagok fehérek, míg a közbenső panelek rikító színezést kaptak. A színeket az esti mérkőzések fényei és a szurkolók sokszínűsége ihlette. A paneleknél változtatás történt, miszerint a csillagok egymásba kapaszkodnak élük mentén, és nem csak a csúcsokban találkoznak.

Ebben az idényben a Bajnokok Ligája indulást érő helyet az OTP Bank Ligában a Ferencváros együttese nyerte el. A csapat a harmadik körig jutott a főtábla előtt a Dinamo Zagrab együttesével találkozott, amely eredménye Európa Liga csoportkört eredményezett a zöld-fehér alakulatnak.

A főtáblán a legérdekesebb csoport egyértelműen a PSG-Real Madrid találkozói voltak, ugyanakkor a királyi alakulat ekkor nem muzsikált jól, így csak másodikként jutottak tovább. Érdekes találkozó volt még a Juventus-Atletico Madrid mérkőzés, ahol nem tört meg Simeone átka Ronaldoval szemben.

Érdekelne mobil focilabda kiállításunk?

ELÉRHETŐSÉGÜNK
Küldj nekünk üzenetet!
Kapcsolat fül