2021/22 BL

2021/2022 Bajnokok Ligája szezonja sok szempontból a váratlan fordulatokról szólt. A labdával a hagyományoknak megfelelően csak a csoportkör végéig játszottak volna, azonban a döntő kivételével végül minden meccs résztvevője lett.

ISMERD MEG A TÖRTÉNELMET!

A torna labdája egy erősen letisztult, a 2004-es szezonhoz hasonló piros csillagokkal ellátott dizájnt kapott. A zsuga a tűzvihar becenevet kapta a gyártótól, amely visszatért az eredeti "színes" csillagok és fehér közbenső részek elrendezéshez.

A Ferencváros, mint többszörös magyar címvédőnek volt esélye ismét a csoportkörbe verekednie magát, azonban a Žalgiris, Slavia Praha legyőzése után a svájci Young Boys együttesén nem sikerült túljutni, így az Európa-Liga csoportkörébe kerültek. Ott sikerült egy győzelmet szereznie az együttesnek.

A csoportkör meglepetés távozója a Barcelona lett immáron Messi nélkül - a nyáron eligazolt a PSG együttesébe. Az RB Liepzig csapatában pedig 3 magyar játékos is pályára lépett Szoboszlai Dominik, Gulácsi Péter és Willi Orbán személyében.

Érdekelne mobil focilabda kiállításunk?

ELÉRHETŐSÉGÜNK
Küldj nekünk üzenetet!
Kapcsolat fül